DØRE OG VINDUER I RØDEKRO, AABENRAA OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

Døre / vinduer

Alle former for døre og vinduer

Tømrer & Snedker Peter Nissen udfører alle former for opgaver med døre og vinduer. Det kan være reparation og vedligeholdelse, men også udskiftning af vinduer og døre.

Vi sikrer altid, at de nye elementer kommer til at danne en helhed i forhold til bygningens arkitektur. 

Vi kører fortrinsvis i Aabenraa, Rødekro, Tinglev, Tønder, Kolding, Haderslev og Sønderborg, men tager også kunder ind fra resten af landet.

DØRE OG VINDUER I RØDEKRO, AABENRAA OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

Vi vejleder dig i at vælge de rigtige vinduer og døre

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med dine vinduer og døre går i gang. På den måde kan du få bedre indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset. Men også i, hvad der skal til, for at de nye eller nyrenoverede elementer kan holde sig pæne i mange år.

Gamle og slidte vinduer og døre er ikke kun mindre kønne, men kan være utætte, og de kan binde, ligesom de kan være upraktiske. Dertil kommer, at udviklingen inden for termoruder går stærkt, så alene på udskiftning af glas kan der være besparelser at hente på varmeregningen.

Moderne vindueselementer fremstilles i mange forskellige materialer, men et populært valg er indvendigt træ og udvendigt aluminium kombineret med en effektiv lavenergirude. Og det er stort set muligt at få nye elementer i ethvert design. ​

DØRE OG VINDUER & OMBYGNING OG TILBYGNING I RØDEKRO, AABENRAA OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

Engagerede medarbejdere

Vi arbejder kun med de bedste materialer, og vi sørger naturligvis løbende for at holde os opdateret om de nyeste teknikker i branchen.

Alle vores medarbejdere er engageret og går højt op i at være med til at skabe en virksomhed, der leverer arbejde, som kunderne er glade for.

DØRE OG VINDUER I RØDEKRO, AABENRAA OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND