Entreprise opgaver i Rødekro, Aabenraa og resten af Sønderjylland

Entreprise

Alle former for entreprise opgaver

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Vi løser alle former for entreprise opgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler

Vi løser entreprise opgaver fortrinsvis i Aabenraa, Rødekro, Tinglev, Tønder, Kolding, Haderslev og Sønderborg, men tager også kunder ind fra resten af landet.

Entreprise i Rødekro, Aabenraa og resten af Sønderjylland

Grundigt forarbejde

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrer- og snedkerarbejde.

Entreprise i Rødekro, Aabenraa og resten af Sønderjylland

Tømrer & Snedker Peter Nissen klarer alle opgaver inden for nybyg. Hvad enten det drejer sig om en privat villa, et landbrugsbyggeri eller en erhvervsejendom, står vi gerne til rådighed.

Tæt samarbejde
Vi sørger for projektet fra start til slut og kan være med lige fra skitse til nøglefærdigt hus. Vi har samarbejde med arkitekter og ingeniører, som kan være med i både den indledende fase og under opførelsen. Tømrer og Snedker Peter Nissen varetager totalentrepriser, hvor vi har et tæt samarbejde med vores underleverandører. Det drejer sig blandt andet om malere, elektrikere og VVS-installatører som vi ved, går lige så højt op i kvalitet, som vi selv gør.​

Engagerede medarbejdere
Vi arbejder kun med de bedste materialer, og vi sørger naturligvis løbende for at holde os opdateret om de nyeste teknikker i branchen. Alle vores medarbejdere er engageret og går højt op i at være med til at skabe en virksomhed, der leverer arbejde, som kunderne er glade for.

Vi udfører Passiv brandsikring af byggeri

Ved Tømrer & Snedker Peter Nissen ApS  kan vi sikre din arbejdsplads ved at installere en korrekt brandsikring. Vi udfører sikringer for alle typer af erhvervskunder. En brandsikring kan være med til at minimere skader og ødelæggelser, hvis en brand skulle opstå. Det er vigtigt at prioritere, hvis du vil undgå omfattende skader på dine bygninger.

Din sikkerhed

En brandsikring kan isolere skader i en bygning – de redder også liv. Derfor er det et lovkrav. Ved Tømrer & Snedker Peter Nissen ApS bruge vi Würth Danmark A/S produkter og hvis vi har noget tvivl tager vi kontakt til vores partner fra Würth Danmark A/S  og finder den bedste løsning

Vi skaber tryghed

En korrekt installeret brandsikring kræver de rigtige produkter. Derfor anvender vi kun godkendte produkter fra Würth Danmark A/S  til installationerne. Hvis produkterne skal virke, kræver det korrekt brug og montering af produkterne. Derfor kan du trygt stole på os.  Vi ved, hvordan produkterne fungerer og installerer dem, så din bygning er brandsikret. Vi følger alle krav.