Isolering

Er din bolig korrekt isoleret eller fyrer du for fuglene?

Når en ejendom ikke er isoleret nok til at holde kulden ude, og/eller der er skader på den nuværende isolering, dampspærret eller forkerte løsninger ved vinduer og andre konstruktioner, trækker kulden igennem og giver dårligt indeklima og du bruger derfor unødigt mange penge på opvarmning.

Samtidig skabes muligheden for skimmelsvamp.

Autoriseret indblæsning af granulat isolering
Når der arbejdes med byggeri skal alle aspekter tages med. Vi mener, det er vigtigt, at der tages højde for arbejdets omfang med totaløkonomien. Skal der fx isoleres i hulmuren ved isætning af nye vinduer, vil det give en besparelse på varmeregningen at indblæse mere isolering på loft eller i vægge. Der findes mange løsninger der skal overvejes, så tag os derfor med på råd. Så du ved at bruge vores viden kan spare penge og få et bedre indeklima.

Den rigtige isolering
For at sikre en helt korrekt isolering, er det oplagt, at vi bruger et varmesøgende kamera til at kunne identificere disse problemer.
Generelt vil vi ved al arbejde gøre brug af det termografiske princip, så vi sikrer kunden en fuldstændig løsning og du derfor kan spare penge når du fx skal have nyt tag på huset, skiftet vinduer, efter isoleret eller noget helt fjerde.

Totalt økonomien
Når der arbejdes med byggeri skal alle aspekter tages med. Vi mener, det er vigtigt, at der tages højde for arbejdets omfang med totaløkonomien. Skal der fx isoleres i hulmuren ved isætning af nye vinduer, vil det give en besparelse på varmeregningen at ilægge mere isolering. Der findes mange løsninger der skal overvejes, så tag os derfor med på råd. Så du ved at bruge vores viden kan spare penge og få et bedre indeklima. (uden træk og skimmelsvamp) ​

Andre arbejdsopgaver

  • Fugt måling
  • Fotografering indvendig i konstruktioner.​