UDSKIFTNING AF VINDUER & DØRE

​Tømrer & Snedker Peter Nissen udfører alle former for opgaver med vinduer og døre. Det kan være reparation og vedligeholdelse, men også udskiftning af vinduer og døre. Og vi sikrer altid, at de nye elementer kommer til at danne en helhed i forhold til bygningens arkitektur. Vi kører blandt andet i Rødekro, Aabenraa og Haderslev, men vi kommer også alle andre steder i landet.

Vi vejleder dig når du får udskiftning af vinduer

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med udskiftning af vinduer og døre går i gang. På den måde kan du få bedre indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset. Men også i, hvad der skal til, for at de nye eller nyrenoverede elementer kan holde sig pæne i mange år.

Gamle og slidte vinduer og døre er ikke kun mindre kønne, men kan være utætte, og de kan binde, ligesom de kan være upraktiske. Dertil kommer, at udviklingen inden for termoruder går stærkt, så alene på udskiftning af vinduesglas kan der være besparelser at hente på varmeregningen.

​Moderne vindueselementer fremstilles i mange forskellige materialer, men et populært valg er indvendigt træ og udvendigt aluminium kombineret med en effektiv lavenergirude. Og det er stort set muligt at få nye elementer i ethvert design, når du vælger at få udskifte dine vinduer.

KONTAKT OS PÅ E-MAIL ELLER TELEFON FOR AT HØRE MERE

​​Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tømrer & Snedker Peter Nissen på telefon 40 33 85 06 eller på peter@peternissen.dk hvis du ønsker yderligere information, eller for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på håndværker.dk​

Peter Nissen i Rødekro, DK på Houzz

Kontaktinformationer​

Tømrer & Snedker Peter Nissen

CVR: 18485605

Postnummer, by & adresse

Kirkegade 32

6230 Rødekro

Kontakt os